Zoek

Zelliges plaatsen

Zelliges

Zelliges plaatsen is niet voor iedereen weggelegd, want de klus vereist een zeer nauwkeurige werkwijze. De tegelzetters van Huizerwitjes hebben veel ervaring met het plaatsen van zelliges. Daardoor zijn we inmiddels een betrouwbare en gewaardeerde partij om de klus aan over te laten. Zo weet u zeker dat uw zelliges op de juiste manier in uw woning komen.

Huizer-witjes-26-scaled

Uw nieuwe zelliges plaatsen?

Zelliges worden op ambachtelijke wijze gemaakt; geheel met de hand. Het zijn daardoor vrij poreuze tegels, wat zelliges plaatsen extra lastig maakt. Voorzichtig te werk gaan is dus essentieel. Voor het beste eindresultaat is het belangrijk om de juiste volgorde van plaatsen en behandelen aan te houden. U kunt deze klus daarom het best overlaten aan een ervaren tegelzetter. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

 

Tips bij zelliges plaatsen

Bij zelliges plaatsen is het onder andere belangrijk om verschillende doosjes met tegels te mixen. Aangezien de tegels met de hand worden gemaakt, zijn ze namelijk allemaal een beetje anders. Bijvoorbeeld qua kleur, vorm of patroon. Als u daar geen rekening mee houdt tijdens het leggen, gaan deze verschillen juist extra opvallen. En niet op de manier die u wilt. Daarnaast is het belangrijk de tegels zo strak mogelijk tegen elkaar te plaatsen.

 

Hulp bij het voegen van zelliges

Ook bij de laatste stap van zelliges plaatsen is het aan te raden om experts in te schakelen. Het voegen is namelijk nodig om de wand waterdicht te krijgen. Kiest u er toch voor het zelf te doen, zorg er dan voor dat het voegsel bijna vloeibaar is en voeg de zelliges bij voorkeur diagonaal in. Ook het verwijderen van het overtollige voegsel dient nauwkeurig te gebeuren.

Wilt u meer informatie over zelliges plaatsen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partij die dit voor u kan doen? Neem dan vooral contact met Huizerwitjes op.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen