Zoek

Zelliges kopen?

Zelliges kopen?

Wilt u zelliges kopen? Dan kunt u in het assortiment van Huizer Authentieke Tegels uw geluk niet op! Deze handgemaakte tegels uit Marokko zijn gemaakt van klei en vervolgens geglazuurd met prachtige kleuren. Elke kleur heeft verschillende nuances. Dit maakt zelliges enorm authentiek en geschikt voor diverse sfeervolle ruimtes in uw huis.

Kleur 19 Almaz

Zelliges geven uw interieur karakter

 

Benieuwd naar de mogelijkheden die zelliges bieden voor uw interieur? De tegels worden veelal in keukens gebruikt, maar ook in badkamers, hallen of woonkamers zijn de tegels meer dan geschikt. Bekijk ook onze galerij voor meer inspiratie.  U ziet diverse kleuren zelliges die in ons assortiment te vinden zijn.  In de webshop ziet u het complete assortiment aan kleuren. Op aanvraag is het ook mogelijk om speciale vormen te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden! Huizer Authentieke Tegels levert niet alleen deze zelliges, maar brengt ze ook aan op de wanden van uw gang, badkamer of keuken. Zo ontstaat direct een sfeervolle ruimte!

 

De mogelijkheden van zelliges

De zelliges zijn niet alleen in het gangbare formaat van 10 bij 10 centimeter te koop, maar ook in 5×5 cm en 5×10 cm. Wilt u zelliges kopen, dan heeft u dus diverse mogelijkheden qua formaat en (maar liefst meer dan 60 verschillende) kleurstellingen. Zo kunt u altijd de juiste tegelwand of tegelvloer creëren in uw woning. Kunt u niet kiezen of heeft u hulp nodig? Geen enkel probleem. Onze specialist voorziet u graag van advies op maat!

Vraag nu onze zelliges catalogus aan via het contactformulier voor informatie over kleuren en prijzen. Foto’s geven een indruk van de werkelijke kleuren. Voor een betere beeldvorming kunt u voorbeeldpakketjes bestellen van 1 of meerdere kleuren. Of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom!

 

Wat maakt zelliges anders dan witjes?

Zelliges zijn handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt. Het verschil met normale Friese witjes is dat witjes vaak wit zijn of een zweem van roze, blauw, groen of grijs hebben. Zelliges zijn daarentegen in allerlei kleuren leverbaar. We hebben witte, crème, en zwarte zelliges in ons assortiment. Maar ook bonte kleuren zoals groen of pastelkleurige zelliges zijn bij ons verkrijgbaar.

Zijn zelliges duurzaam?

Ja, zelliges zijn zeer duurzaam. In vroegere tijden werd er gewerkt met giftige glazuren, maar tegenwoordig worden zelliges in een fabriek gerealiseerd.

Via Huizer Authentieke Tegels kunt u deze zelliges kopen. Maar daar blijft het niet bij… Onze tegelzetters zijn ook gespecialiseerd in het zetten van deze duurzame tegels. Met passie voor het vak gaan zij graag voor u aan de slag, zodat u jarenlang kunt genieten van een perfect resultaat in uw keuken, badkamer of hal.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen