Zelliges kopen? Mooie zelliges uit voorraad leverbaar

Wilt u zelliges kopen? Dan kunt u in het assortiment van Huizerwitjes uw geluk niet op! Deze handgemaakte tegels uit Marokko zijn gemaakt van klei en vervolgens geglazuurd met prachtige kleuren, zoals rood en turquoise. Dit maakt zelliges enorm authentiek en geschikt voor diverse sfeervolle ruimtes in uw huis.

Zelliges geven uw interieur karakter

Benieuwd naar de mogelijkheden die zelliges bieden voor uw interieur? De tegels worden veelal in keukens gebruikt, maar ook in badkamers, hallen of woonkamers zijn de tegels meer dan geschikt. Onderaan deze pagina vindt u een aantal prachtige voorbeelden van verschillende zelliges in huishoudens. U ziet diverse kleuren zelliges die in ons assortiment te vinden zijn.  In de webshop ziet u het complete assortiment aan kleuren. Op aanvraag is het ook mogelijk om speciale vormen te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden! Huizerwitjes levert niet alleen deze zelliges, maar brengt ze ook aan op de wanden van uw gang, badkamer of keuken. Zo ontstaat direct een sfeervolle ruimte!

De mogelijkheden van zelliges

De zelliges zijn niet alleen in het gangbare formaat van 10 bij 10 centimeter te koop, maar ook in 5×5 cm en 5×10 cm. Wilt u zelliges kopen, dan heeft u dus diverse mogelijkheden qua formaat en (maar liefst meer dan 80 verschillende) kleurstellingen. Zo kunt u altijd de juiste tegelwand of tegelvloer creëren in uw woning. Kunt u niet kiezen of heeft u hulp nodig? Geen enkel probleem. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Vraag nu onze zelliges catalogus aan via het contactformulier voor informatie over kleuren en prijzen. Foto’s geven een indruk van de werkelijke kleuren. Voor een betere beeldvorming kunt u voorbeeldpakketjes bestellen van 1 of meerdere kleuren. Of maak een afspraak voor een bezoek aan de schowroom!

Bekijk de afbeeldingen om inspiratie op te doen! Direct zelliges kopen of eerst contact opnemen? Scrol dan even naar onderaan de pagina. 

Wat maakt zelliges anders dan witjes?

Zelliges zijn handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt. Het verschil met normale Friese witjes is dat witjes vaak wit zijn of een zweem van roze, blauw, groen of grijs hebben. Zelliges zijn daarentegen in allerlei felle kleuren leverbaar.

Zijn zelliges duurzaam?  Huizerwitjes witte zelliges

Ja, zelliges zijn zeer duurzaam. In vroegere tijden werd er gewerkt met giftige glazuren, maar tegenwoordig worden zelliges in een fabriek gerealiseerd. Via Huizerwitjes kunt u deze zelliges kopen. Maar daar blijft het niet bij… Onze tegelzetters zijn ook gespecialiseerd in het zetten van deze duurzame tegels. Met passie voor het vak gaan zij graag voor u aan de slag, zodat u jarenlang kunt genieten van een perfect resultaat in uw keuken, badkamer of hal.

Zelliges kopen? Vraag onze offerte op!

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Stel ons gerust al uw vragen over het assortiment en over het plaatsen en voegen van zelliges. Via het contactformulier kunt u een offerte opvragen, maar u kunt ook eerst een digitale catalogus opvragen ter inspiratie. Wilt u al direct zelliges bestellen? Vermeld dit dan in het contactformulier. Uiteraard kunt u eerst ook een  afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Wij helpen u graag!

  Uw naam *

  Uw Woonplaats

  Uw e-mailadres *

  Uw Straatnaam + huisnummer

  Aantal Friese Witjes

  Eventuele Opmerkingen

  * Velden zijn verplicht.

  Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Huizerwitjes

  • Tableau Kinderspelen (13x13)
  • Serie grijs I en grijs II
  • Friese witjes 10x10
  • Tableau Volwassen egel