Zelliges kleuren

Zelliges zijn bij Huizerwitjes verkrijgbaar in talloze kleuren. Over het algemeen zijn de kleuren van zelliges vrij fel, vrolijk en aanwezig. Dat kenmerkt de Arabische tegels, ook wel Marokkaanse zelliges genoemd. Zelliges zijn handgemaakt van klei en vervolgens geglazuurd met krachtige kleuren, zoals rood en turquoise. Bent u op zoek naar de juiste kleur zelliges voor uw interieur? Neem dan vooral een kijkje in de webshop van Huizerwitjes.

Zelliges kleuren uw interieur

Als u uw interieur karakter wilt geven, dan zijn zelliges de juiste keus. Deze handgemaakte tegels uit Marokko hebben een unieke uitstraling; perfect voor uw hal of keuken. U kunt de zelliges natuurlijk ook in een andere ruimte van uw huis plaatsen. Voor ieders smaak (en voor iedere ruimte) is wel een tegel te vinden, want u kunt kiezen uit allerlei kleuren. Wat u ook kiest; zelliges kleuren uw huis in de meest vrolijke tinten.

Alle kleuren zelliges

Bij Huizerwitjes zijn 19 verschillende kleuren zelliges verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor kalme tinten zoals lichtgroen, donkerblauw of grijs. Maar u kunt natuurlijk ook een gedurfde keuze maken door een warme kleur als rood, oranje of roze te laten plaatsen. De kleur die het best bij uw huis past, is ongetwijfeld te vinden in het assortiment.

Zelliges laten plaatsen

Heeft u uw keuze gemaakt? Ook dan kunnen wij van Huizerwitjes u verder helpen. Onze tegelzetters kunnen de zelliges namelijk aanbrengen op de wanden van uw gang, badkamer of keuken. Aangezien de tegels vrij poreus zijn, is professionele hulp bij het plaatsen van zelliges zeker aan te raden.

Indien u hier vragen over heeft of als u meer informatie wilt, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Graag zelfs! Zo kunnen we u meer vertellen over de diverse zelliges kleuren en prijzen.