Zoek

Zelliges keuken

Keuken

Ambachtelijk tegelwerk. Dat is hoe u zelliges het beste kunt beschrijven. Elke tegel is met de hand gemaakt en dat ziet u. Elke tegel is namelijk net weer iets anders dan de andere tegel. Zelliges bieden enorme meerwaarde voor uw interieur, want u kunt hier een écht unieke uitstraling mee realiseren. Niet voor niets leveren wij regelmatig zelliges voor keukens.

Huizer-witjes-26-scaled

Zelliges in de keuken plaatsen

Veel keukens hebben een achterwand van tegels. In de keuken kunnen zelliges hiervoor uitstekend gebruikt worden. Gekozen kan worden voor tegels in één kleur, maar variatie is zeker een aanrader. Met zelliges in de keuken van diverse kleurtinten ontstaat namelijk een uniek patroon dat uw keuken karakter geeft.

 

Advies over zelliges in de keuken

Bent u benieuwd hoe uw zelliges in de keuken het beste kunt combineren? Of wilt u weten hoe u deze tegels moet plaatsen, zodat ze tientallen jaren goed blijven zitten? Wij van Huizerwitjes weten alles over zelliges, omdat we er al jaren mee werken. We laten u graag weten hoe u het mooiste resultaat krijgt met zelliges in de keuken.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen