Zoek

Terrazzo

Terrazzo

In de terrazzo tegels komen diverse voordelen samen. De verschillende terrazzo vloertegels hebben prachtige kleuren, zijn toepasbaar in diverse ruimtes, zijn mooi te combineren en hebben een hele mooie uitstraling. De terrazzo tegels zijn in de afmeting 60×60 beschikbaar. Daarnaast kunnen we ook plinten van deze terrazzo leveren. Over het algemeen kunnen we onze terrazzo tegels snel leveren. Vraag naar de mogelijkheden!

Om een juiste indruk van de kleuren te geven raden we aan om onze tegels in de showroom te bekijken. Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op 0187-601844!

Terrazzo 2.0

Terrazzo kan toegepast worden als aanrecht of backsplash. Maar ook in de hal, keuken en toilet zullen deze tegels prachtig staan.

Onze terrazzo collectie kan heel mooi gecombineerd worden met zelliges. Zelliges zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en patronen. Laat u adviseren en inspireren in onze showroom!

Zowel wat donkerder als lichtere tegels hebben we in ons assortiment. Kijk in de webshop voor de diverse kleuren.

Ben je op zoek naar een nieuwe tegels voor badkamer of toilet? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We laten graag de diverse mogelijkheden zien. Bovendien is het ook mogelijk om het totaalplaatje door ons te laten realiseren.

Voor informatie of advies kunt u ons ook bellen 06-22645533/0187601844 of mailen info@huizerwitjes.nl.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen