Zoek

Terracotta

Afwerking

De charme van Terracotta tegels ligt in hun ongeglazuurde afwerking en in de prachtige transformatie die ze doormaken naarmate de jaren verstrijken. Met de tijd ontwikkelen deze tegels een diepere, rijpere uitstraling die hun oorspronkelijke karakter versterkt. De aardse tinten en subtiele variaties in kleur voegen een natuurlijk element toe aan elke ruimte.

Toepassingsmogelijkheden

Terracotta tegels zijn veelzijdig in gebruik en bieden diverse toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, hal of terras, deze tegels creëren een warme en uitnodigende sfeer. De intrinsieke eigenschap van gebakken klei om warmte vast te houden maakt ze bijzonder geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Dit betekent dat je zelfs op koude dagen kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving.

20210823_190255

Ons assortiment terracotta tegels

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie Terracotta tegels, variërend in kleur en vorm. Hoewel de standaard afmeting vaak 21×21 is, bieden we ook andere afmetingen, rechthoeken, zeshoeken en verschillende patronen aan. Onze webshop geeft je een overzicht van de beschikbare opties en bijbehorende prijzen, zodat je gemakkelijk de perfecte tegels voor jouw ruimte kunt kiezen.

Naast de veelzijdigheid van onze tegels, bieden we ook persoonlijke begeleiding. Je bent van harte welkom in onze showroom, waar ons team je graag informeert en adviseert over de verschillende mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij zelfs het volledige tegelwerk voor je verzorgen. Voor een vrijblijvende offerte kun je eenvoudig ons contactformulier invullen.

Kortom, Terracotta tegels zijn een tijdloze en veelzijdige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een warme en karaktervolle sfeer in hun ruimte. Door hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en diversiteit in kleur en vorm zijn ze een prachtige toevoeging voor zowel interieurs als exterieurs. Bezoek onze webshop of showroom om de mogelijkheden te ontdekken en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte terracotta vloer voor jouw project.

Contactformulier
Winkelwagen