Search

Tegelwinkel en showroom Huizer Authentieke Tegels

Huizer Authentieke Tegels

Op zoek naar een tegelwinkel voor uw nieuwe tegelvloer of tegelwand? Huizer Authentieke Tegels is zowel online als offline uw specialist op het gebied van tegels. Wij weten alles over Friese witjes, de meest populaire authentieke tegels voor Hollandse keukens. Maar ook cementtegels en zelliges zijn in onze webshop te vinden. Wilt u de tegels voor uw aankoop eerst kunnen zien? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom in Dirksland.

Huizer Showroom 9-21 -3

Tegelwinkel gespecialiseerd in Authentieke Tegels

Huizer Authentieke Tegels staat bekend om haar ruime aanbod op het gebied van Authentieke tegels. Met de inmiddels ruime ervaring zorgen we voor een prachtig resultaat van uw project. In onze showroom zijn de diverse tegels verwerkt waardoor u een goed beeld kunt krijgen van de sfeer en de kleuren van onze tegels. Zo zijn er verschillende terracotta tegels, terrazzo en cementtegels in de vloer verwerkt. In een deel van de showroom liggen de Abbey’s XXL, Waaltjes en Terpstra’s. Verschillende zelliges en witjes geven hun karakter weer in verschillende delen van de showroom. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de showroom van Huizer Authentieke Tegels!

 

Meer dan een tegelwinkel: service en advies

Onze tegelwinkel levert niet alleen een breed en kleurrijk assortiment, maar wij zorgen ook voor advies en service. Dat houdt in dat wij u vooraf adviseren bij het maken van de juiste keuze. Na uw aankoop kunt u er ook voor kiezen om de tegels door ons te laten zetten. Gezien de vereiste precisie van het werk is dit zeker aan te raden. Bij Huizer Authentieke Tegels kunnen wij u een passende totaalaanbieding doen. Zo kunt u zonder zorgen uw tegelwand of tegelvloer laten zetten. Het resultaat zal u verrassen!

 

Friese witjes, zelliges en cementtegels

Friese witjes zijn ambachtelijk gebakken oud Hollandse tegels hebben een authentieke uitstraling. Ze worden veelal gebruikt als tegelwand in badkamers, wc’s, keukens en bij schouwen. Friese witjes zijn verkrijgbaar met of zonder snijgaatjes en met of zonder craquelé. Uiteraard kunt u ook kiezen voor talloze wittinten die gemixt kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over een uniek assortiment aan tegeltableaus met Oud-Hollandse taferelen. Wij bieden altijd de juiste tegel aan voor ieder interieur, want de tegels zijn zowel toepasbaar in een landelijk als in een modern design. Kies uw favoriete tegel en zorg jarenlang voor een unieke uitstraling in uw woning!

Naast Friese witjes bieden wij ook zelliges en cementtegels aan. Bent u fan van een kleurrijke tegelwand? Dan passen de gekleurde zelliges perfect bij uw smaak. Het is mogelijk om verschillende kleuren tegels uit ons assortiment te combineren, maar u kunt ook kiezen voor één kleur. De kleurnuances van zelliges zorgen voor een tafereel waar u nooit op uitgekeken raakt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor cementtegels: tegels met een matte uitstraling. Cementtegels staan bekend om de opvallende hoeken, lijnen, printen, patronen en kleuren die u vast wel kent uit menig woon- of lifestylemagazine. In onze tegelwinkel zijn tegels met patronen momenteel enorm populair om uw woning mee op te fleuren.

Raw Stones

Ook voor de unieke Raw Stones bent u bij Huizer Authentieke Tegels op het juiste adres. Raw Stones zijn de perfecte basis voor een warme sfeer in woonkamer, keuken, hal en toilet. Raw Stones zijn geschikt voor diverse ruimtes en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in het toilet en de hal de Waaltjes te gebruiken om vervolgens met de Abbey’s de rest van de woning te tegelen. Door dezelfde kleurencombinaties in de tegels te gebruiken blijft het geheel een eenheid.

Terrazzo en Terracotta

We hebben een unieke collectie Terrazzo en Terracotta in ons assortiment. Wilt u iets speciaals? Dan is een van deze mooie tegels wellicht wat u zoekt. De terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Deze tegels zien we vaak terug in de badkamer, hal en toilet. Ze geven de sfeer van weleer in uw huis. De terracotta is een tegel met een geheel eigen uitstraling die doet denken aan de boerenkeukens van vroeger. Met onze terracotta is diezelfde uitstraling te creëren. Maar door de verschillende kleuren en patronen is er nog meer mogelijk met deze tegels.

Tegelwinkel

Meer weten over het assortiment? Bekijk onze webshop met tegels of neem contact met ons op om uw vraag te stellen. Bezoek ook onze instagram pagina voor gerealiseerde projecten en om inspiratie op te doen. Wilt u graag langskomen in de showroom? Maak dan een afspraak. Wij helpen u graag om uw woonwensen uit te laten komen!

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen