Zoeken

Tegeltableau maken

Tegeltableau

Wilt u een tegeltableau maken in uw keuken, woonkamer of hal? Of misschien in uw badkamer of toilet? Dan kunnen wij van Huizer Authentieke Tegels u gegarandeerd verder helpen. Met keuze uit diverse patronen is voor iedereen het juiste tegeltableau te vinden. En de tegelzetters van Huizer Authentieke Tegels zorgen er ook nog eens voor dat het tableau perfect geplaatst wordt.

Huizer-witjes-26-scaled

Tegeltableau maken?

Een tegeltableau maken klinkt gemakkelijker dan het is. Om ervoor te zorgen dat het patroon mooi en naadloos in elkaar overloopt, is het belangrijk om de voegen tussen de tegels vrij smal te houden. U wilt natuurlijk niet dat een brede voeg het patroon op uw vloer of wand onderbreekt. Om ervoor te zorgen dat het tegeltableau op de juiste manier wordt geplaatst, kunt u uiteraard onze hulp inschakelen. Zo krijgt uw woning exact de uitstraling die u wenst.Unieke sfeer met tegeltableaus

In de webshop van Huizer Authentieke Tegels zijn diverse tegeltableaus te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor fleurige bloemen, een waslijn met vogeltjes of kleurrijke vlinders. Daarnaast zijn er nog talloze andere opties. Welk tegeltableau u ook kiest; de schitterende tegels zullen zeker de aandacht trekken in uw huis. Door een tegeltableau te maken, zal uw interieur heel eenvoudig nét wat unieker ogen.

 

Hulp bij tegeltableau maken

Uit ervaring kunnen we u vertellen dat een tegeltableau maken een vrij nauwkeurig werkje is. Het ambacht vereist een vorm van precisie die alleen tegelzetters met ervaring u kunnen bieden. Het is daarom aan te raden om hulp van kenners in te schakelen bij het zetten van uw tegeltableau.

Heeft u behoefte aan wat extra informatie over het maken van een tegeltableau? Of heeft u andere vragen? Geen enkel probleem, neem dan vooral contact met ons op!

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen