Tegeltableau kopen

Bij Huizerwitjes kunt u terecht voor honderden verschillende patronen op tegeltableau. Wilt u een tegeltableau kopen, dan wilt u natuurlijk wel dat de stijl van de tegels past in uw inrichting. Daarom is het belangrijk om vooraf advies in te winnen bij Huizerwitjes. Aan de hand van dit advies en de voorbeeldplaten krijgt u een goed beeld van het eindresultaat zodat u zeker weet dat u het juiste tegeltableau koopt.

Huizer-witjes-26-scaled

Welke stijl tegeltableau zal ik kopen?

In het schildersatelier worden de kleinste details op de tegels geschilderd. Na het schilderwerk worden de tegels gebakken in de oven waardoor de aangebrachte kleur nog helderder en duidelijker wordt. Doordat er honderden verschillende patronen zijn, kunt u naar wens het juiste patroon kiezen wat ook goed bij uw inrichting past.

 

Verschillende stijlen tegeltableau te koop

  • Oud Hollandse tegeltjes: Onder de Oud Hollandse tegeltjes valt ook het bekende Delfts Blauw. Deze stijl is erg populair en geeft een frisse uitstraling aan de ruimte.
  • Beschilderde tegeltjes: Huizerwitjes heeft honderden patronen. Deze patronen variëren van landelijk tot modern.

 

Tegeltableau kopen voor uw woning

Wilt u een tegeltableau kopen, dan adviseert Huizerwitjes u graag over de mogelijkheden. We hebben talloze voorbeelden beschikbaar, zodat u kunt zien wat er allemaal kan. U kunt bij ons niet alleen het tegeltableau kopen, maar wij kunnen deze ook voor u plaatsen en voegen. Neem direct contact op met Adriaan en Esther van Huizerwitjes voor de mogelijkheden om tegeltableau te kopen!

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen