Zoeken

Tegeltableau kopen

Verschillende soorten tegeltableaus

Bij Huizer Authentieke Tegels vind je een breed assortiment aan tegeltableaus in verschillende stijlen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

1. Tableau 4 kippen op stok: Dit charmante tableau brengt een vleugje landelijke sfeer in je keuken of tuin. De afbeelding van vier kippen op een stok is een knipoog naar het boerenleven en zal zeker de aandacht trekken.

2. Tableau Kinderspelen (13×13): Voor de liefhebbers van nostalgie is dit tableau in de traditionele blauwe en witte kleur een perfecte keuze. Het toont verschillende traditionele kinderspelen en voegt een speelse sfeer toe aan elke ruimte.

3. Tableau Koeien in weide: Haal het buitenleven naar binnen met dit tableau van grazende koeien in een weide. De rustgevende en natuurlijke uitstraling zal een unieke en landelijke sfeer creëren in je huis.

4. Tableau moeder met kinderen bij waterpomp: Dit tableau vangt een teder moment tussen een moeder en haar kinderen bij een ouderwetse waterpomp. Het is een ontroerend en tijdloos kunstwerk dat de warmte van familie en huiselijkheid weergeeft.

5. Tableau Paarden in Mangaan: Als je een liefhebber bent van paarden en alles daar omheen, dan zal dit tableau met paarden in een diepe mangaan kleur je zeker aanspreken.

6. Tableau Poort ambachtserie: Met dit tableau creëer je een gevoel van elegantie en grandeur. De afbeelding van een statige poort in combinatie met de oude ambachten voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

7. Tableau schip kof ca. 1750: Voor degenen die geïntrigeerd zijn door maritieme geschiedenis, is dit tableau met een historisch schip uit de 18e eeuw een prachtige keuze.

8. Tableau Vlinders groot: Dit tableau brengt de kleurrijke en levendige wereld van vlinders tot leven in je huis. Het is een kunstwerk dat de natuurlijke schoonheid viert.

9. Tableau Volwassen egel: Het tableau met een volwassen egel is schattig en charmant. Het voegt een speels element toe aan elke ruimte en is perfect voor dierenliefhebbers.

Bestel je tegeltableau online

Met diverse ontwerpen biedt Huizer Authentieke Tegels een tableau voor elke smaak en elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een vleugje geschiedenis, natuur of gewoon een decoratief pronkstuk, deze tegeltableaus zullen de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Maak je interieur uniek en verfraai je huis met tijdloze kunst in de vorm van tableaus.

Heb je vragen over een tegeltableau of een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op. We voorzien je graag van alle informatie en een passend advies.

 

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen