Tegeltableau keuken

Vroeger hadden veel mensen een tegeltableau in de keuken. Tegenwoordig is dat niet meer zo standaard, maar de tableaus maken wel hun rentree. Bij Huizerwitjes kunt u terecht voor honderden verschillende keuken tegeltableaus. De vormgeving kan variëren van boerderijdieren tot bloemen en van molens tot boten. Met de techniek van vroeger en de moderne kunst van tegenwoordig is voor elke wens een geschikt tegeltableau voor in de keuken te maken.

Meest voorkomende keuken tegeltableaus

  • Kippen op stok: Het tegeltableau kippen op stok geeft een landelijke sfeer aan de keuken. Naast de kippen op stok kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een moederkip met haar kuikens.
  • Ot en Sien: Ot en Sien brengen de spelende jeugd weer terug in de kamer. De typische kledingstijl en de landelijke omgeving zijn uniek op dit keuken tegeltableau.
  • Schepen: Het woeste water met de sterke branding zijn belangrijke elementen in het tegeltableau. De verschillende patronen met schepen geven het verleden van Nederland weer.
  • Vergezichten: De vergezichten van Nederland zijn kenmerkend voor ons landschap. Het is dan ook niet zo gek dat deze vergezichten worden gemaakt op een keuken tegeltableau.

Tegeltableau in uw eigen keuken laten plaatsen

Huizerwitjes heeft honderden verschillende soorten en patronen die kunnen worden afgebeeld op de keuken tegeltableaus. Aan de hand van voorbeeldplaten kunt u zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van tegeltableau. Naast het bestellen van tegeltableau voor uw keuken kunt u bij Huizerwitjes ook terecht voor het plaatsen en voegen van de tegels. Neem direct contact op met Huizerwitjes voor het kopen van een tegeltableau voor uw keuken!