Zoek

Tegelpatroon

Tegelpatroon

Wil jij graag een tegelpatroon op je muur of wand creëren? Dan kun je kiezen voor een tegeltableau met Friese witjes of juist voor een meer ‘exotisch’ tafereel met Portugese cementtegels. Afhankelijk van de ruimte die je wilt betegelen, kun je een stijl uitkiezen. Vervolgens vind je in ons aanbod talloze formaten, kleuren en patronen terug. Onze professionele tegelzetters adviseren je bij het juiste tegelpatroon voor de gekozen ruimte én zorgen voor een foutloos eindresultaat.

Huizer-witjes-26-scaled

Tegelpatroon met Portugese cementtegels

De meest populaire tegels met patroon in ons assortiment zijn de Portugese cementtegels. Dit zijn tegels die zijn vervaardigd uit cement, zand en water. Vervolgens zijn de tegels voorzien van een laag van marmerpoeder en kleurpigment. Hierdoor hebben de tegels – in tegenstelling tot glanzende Friese witjes – een hele matte uitstraling. Je kunt de tegels plaatsen op vloeren én muren. Zo zien we Portugese cementtegels in een tegelpatroon vaak terug op de vloer in tuinen of op de muur in horecagelegenheden. Ook in woningen worden de tegels vaak toegepast, bijvoorbeeld in de badkamer, keuken, woonkamer of hal.

 

Pip Studio tegelpatronen

Bij Huizerwitjes verkopen we zogenoemde retro- en autumntegels. Maar ook de patronen van Pip Studio zijn terug te vinden in ons uitgebreide en kleurrijke aanbod. Pip Studio is een Nederlands lifestylemerk dat is opgericht in 2006. Naast diverse woon- en lifestyleproducten, ontwerpt Pip Studio ook tegels die voorzien zijn van sierlijke patronen. Met deze tegels zijn verschillende patronen te leggen, waardoor je zelf veel invloed hebt op de uiteindelijke uitstraling in je woning. De patronen zijn opvallend, de kleuren zijn vaak vrij neutraal. Je kunt ervoor kiezen om één groot geheel te leggen, maar je kunt ook op iedere tegel voor hetzelfde patroon kiezen. Dankzij deze uitgebreide mogelijkheden kunnen we altijd een patroon naar wens leggen!

 

Oud-Hollands tegeltableau

Huizerwitjes is specialist in Friese witjes. Ook met deze tegels kun je een tegelpatroon leggen, namelijk een tegeltableau met Oud-Hollandse taferelen. Vooral wanneer je een woning of keuken in boeren stijl hebt, is dit een authentieke aanvulling op het geheel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tableaus met dieren, schepen, vergezichten of spelende jeugd (van vroeger). Belangrijk is dat deze tableaus op nette wijze geplaatst en gevoegd worden. Onze tegelzetters weten dit als geen ander en zijn heel goed in hun vak.

 

Advies over tegelpatroon

Wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste tegelpatroon in uw woning. Een tegelpatroon dat aansluit op uw woonstijl en op de ruimte waarin het gelegd wordt. Wanneer uw tegels besteld zijn, helpen wij u ook graag bij het leggen en voegen van de tegels. Zo zorgen we ervoor dat het patroon naadloos in elkaar overloopt. Bestel gerust onze digitale catalogus of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen