Zoeken

RAW Stones

Fam. Diepstraten Papendrecht-9-2
Huizer Showroom 9-21 -9

Uniek en slijtvast

Raw Stones zijn niet zomaar tegels. Ze zijn speciaal ontworpen om jouw ruimte een authentieke uitstraling te geven. Raw Stones vloeren zijn niet alleen uniek in hun legpatroon, maar ook in hun eigenschappen. De tegels zijn slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze hun mooie uitstraling behouden zelfs na jarenlang intensief gebruik. Bovendien zijn Raw Stones zeer geschikt voor vloerverwarming waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in huis.

RAW stones allround

Een bijzondere eigenschap van RAW Stones is dat ze niet alleen geschikt zijn voor binnentoepassingen maar ook heel geschikt zijn voor buitenruimtes. Creëer een ruimtelijk gevoel en trek de tegels die je binnen hebt liggen door in je terras of oprit. Dankzij het ruwe oppervlak worden de tegels niet glad wanneer ze nat worden. Zo zijn de RAW Stones zelfs geschikt voor het gebruik rondom een zwembad. Geef een harmonieuze uitstraling aan je leefomgeving en trek de stijl door van binnen naar buiten.

Verscheidenheid aan kleuren

Met RAW Stones kun je alle kanten op. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren waardoor je altijd de perfecte match vindt met jouw interieur. Of je nu kiest voor een warme aardetint of een rustgevende neutrale kleur, RAW Stones bieden voor ieder wat wils.

Huizer 02-23-28l

Een unieke afdruk van Kasseien met de Terpstra’s

Met de Terpstra’s haal je de charme van originele kasseien, ook wel bekend als kinderkopjes, in huis. Deze RAW Stone vloertegels worden geleverd in verschillende afmetingen, waardoor je een eigen patroon kunt creëren waarmee je jouw ruimte echt onderscheidend maakt. Deze unieke tegels worden vaak toegepast in de hal, overloop, keuken of het toilet waar ze een bijzondere en authentieke sfeer creëren. Kies voor één kleur of combineer verschillende tinten voor een speels en verrassend effect.

Huizer Showroom 9-21 -2

Ga voor strak met de Triple & Trapist

Heb je liever een strakker uiterlijk? Dan bieden de Triple en Trapist een ideale oplossing. Deze RAW Stones vloeren bestaan uit vier verschillende breedtes en worden in banen gelegd. Door te spelen met de legverbanden vormt er een uniek maar strak patroon. De combinatie van strak en variabele bij de Triple en Trapist maat deze tegels geschikt voor diverse interieurstijlen.

RAW Stones voor een unieke sfeer

RAW Stones vloeren bieden een uitgebreide selectie van verschillende stijlen en kleuren waarmee je jouw ruimte kan transformeren tot een sfeervolle en unieke omgeving. Of je nu houdt van een landelijke uitstraling, authentieke touch of een combinatie van strak en speels, RAW Stones heeft voor ieder wat wils.

Bekijk ons volledige aanbod authentieke tegels of bezoek onze showroom en laat je inspireren door deze prachtige vloeren met eigen ogen te bewonderen. Laat je inspireren om jouw ruimte om te toveren met de warme en ambachtelijke uitstraling van RAW Stones.

Contactformulier
Winkelwagen