RAW Stones

RAW Stones

Op zoek naar een tegel met een warme, ambachtelijke uitstraling? Dan zijn onze RAW Stones een uitstekende keuze!

Een landelijke sfeer kan gecreëerd worden met Abbey’s, Waaltjes en Terpstra’s. Maar een iets strakkere look kan uitgevoerd worden met de Triple en Trapist. Lees hieronder verder over de verschillende vloeren die we kunnen leveren. De tegels worden handgemaakt en elke keer weer op een andere manier gelegd. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer.

 

 

 

 

RAW Stones zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud. Doordat ze ca 1 cm dik zijn, zijn ze uitstekend geschikt voor vloerverwarming. De tegels zijn geschikt voor binnen, maar er is ook een tegel die gemaakt is om buiten toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een terras of oprit. Doordat de tegels niet glad worden bij nattigheid, zijn ze ook zeer geschikt voor bij het zwembad.

RAW Stones zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Sinds kort zijn diverse tegels verwerkt in onze showroom!

Huizer Showroom 9-21 -9

Abbey

Abbey’s zijn er in 3 verschillende uitvoeringen. Deze worden in wildverband gelegd, en geven daardoor een speels uiterlijk.

De eerste variant bestaat uit tegels met een breedte vanaf 40 cm tot 95 cm, en een lengte variërend van 25 cm tot 115 cm. Deze vloer is ook beschikbaar in een variant voor buiten. Deze tegels zijn ca 2.2 cm dik en hebben een cementen ondergrond nodig.

De Abbey’s zijn ook verkrijgbaar als Abbey XXL. Hierbij zijn naast de Abbey’s ook extra grote tegels toegevoegd. Deze variant is ook in onze showroom te zien.

 

Terpstra

Terpstra’s worden geleverd in verschillende afmetingen. De breedte maten variëren van 9 cm tot 14 cm en de lengte van 17 cm tot 22 cm. De Terpstra’s zijn een afdruk van originele kasseien. Of wellicht beter bekend als kinderkopjes. Met zo een vloer heeft u echt iets unieks in huis. Ze worden toegepast in de hal, overloop, keuken en toilet.

De tegels kunnen in 1 kleur besteld worden, maar veelal wordt er ook wel gekozen voor een mix van verschillende tinten.

 

Waaltjes

Waaltjes kennen we uit vroeger tijden als kleine klinkertjes. Doordat onze waaltjes op ambachtelijke manier worden gemaakt hebben ze nog steeds de uitstraling van toen. Waaltjes zijn beschikbaar in een vaste maat van 5×20 cm. Waaltjes kunnen toegepast worden als vloertegel maar ook als wandtegel. Met Waaltjes wordt een prachtige sfeer neergezet!

 

Triple & Trapist

De Triple en Trapist bestaan uit totaal uit 4 breedtematen. Deze worden in banen neergelegd waardoor er een wat strakker uiterlijk wordt gecreëerd. De banen kunnen wel in verschillend verband gelegd worden zodat er toch elke keer een uniek patroon zal ontstaan.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen