Zoek

Portugese vloertegels

Portugese vloertegels

Wie naar Portugal gaat, komt in het sprookje uit duizend en één nacht terecht. De gouden kustlijn en het binnenland zijn magisch. Wie dit land bezoekt, wil het vasthouden, meenemen en er voor altijd van genieten. Dat kan helaas niet, maar er is wel wat anders mogelijk: kiezen voor Portugese vloertegels.

Portugese vloertegels staan bekend om de bijzondere kleuren. Deze tegels worden op ambachtelijke manier gemaakt en gebakken in speciale ovens. Omdat het hele proces handwerk is, is geen tegel exact hetzelfde. Dat is prachtig om te zien. Wie Portugese vloertegels in huis haalt, kiest voor een unieke uitstraling met sfeer.

Huizer-witjes-26-scaled

Aanbod Portugese vloertegels

Bij Huizerwitjes hebben we een groot aanbod Portugese vloertegels beschikbaar. Blader maar eens door onze webshop of vraag onze catalogus aan om meer inspirerende, kleurrijke voorbeelden te zien. Bij interesse in de Portugese vloertegels kunnen wij ze leveren en indien gewenst ook plaatsen.

Telefonisch contact opnemen voor meer informatie kan door te bellen naar 0187 – 601 844. We helpen en adviseren graag en denken ook met alle plezier met u mee.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen