Portugese cementtegels kopen?

U ziet ze steeds vaker in huizen, tuinen en horecagelegenheden: Portugese cementtegels. Deze tegels bestaan uit cement, zand en water. Bovenop de tegel wordt een laag van marmerpoeder en kleurpigment aangebracht. Portugese cementtegels zijn geschikt voor vloeren en muren. Wilt u ook deze mooie cementtegels kopen?

Soorten cementtegels

Portugese cementtegels hebben een matte uitstraling. Dit vormt het grote verschil met zelliges en Friese witjes, die veel meer glanzen.

Huizerwitjes levert Portugese cementtegels van Pip Studio, een Nederlands merk dat is opgericht in 2006. Daarnaast verkopen en zetten wij zogenoemde retro- en autumntegels. Hieronder een selectie van de mogelijkheden op het gebied van Portugese cementtegels.

Portugese cementtegels met patronen

Het kenmerkende van de Portugese cementtegels is dat er een patroon mee gelegd kan worden. Op die manier zijn er allerlei combinaties mogelijk. Er kan bijvoorbeeld één groot geheel worden gelegd, maar er kan ook een terras gemaakt worden van de cementtegels. Gaat u Portugese cementtegels kopen, dan adviseren we u hier graag over.

Bij Huizerwitjes weten we precies wat er nodig is om het perfecte patroon te creëren met cementtegels. Of dit nu in de keuken komt te liggen, in de badkamer, op het terras of in de hal: wij helpen u graag. Dankzij de grote verscheidenheid aan Portugese cementtegels is er altijd een patroon naar wens te leggen. Welke cementtegels wilt u kopen?

Portugese cementtegels kopen

Neem contact op met Huizerwitjes als u ook graag Portugese cementtegels wil bestellen. Wij helpen u dan met het kiezen van de juiste tegels en kunnen deze tegels tevens voor u zetten. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0187 – 601 844. We vertellen u dan graag meer over Portugese cementtegels kopen.