Zoek

Portugese cementtegels kopen?

Portugese cementtegels

U ziet ze steeds vaker in huizen, tuinen en horecagelegenheden: Portugese cementtegels. Deze tegels bestaan uit cement, zand en water. Bovenop de tegel wordt een laag van marmerpoeder en kleurpigment aangebracht. Portugese cementtegels zijn geschikt voor vloeren en muren. Door de vele prachtige kleuren en patronen is de keuze eindeloos. Deze verschillen zorgen voor een heel eigen stijl van strak tot klassiek, van bont tot rustig. Kortom voor ieder wat wils. In de showroom zijn er verschillende voorbeelden getegeld zodat u een goede indruk van de sfeer kunt krijgen. Wilt u ook deze mooie cementtegels kopen?

Cementtegels en zelliges 1d

Cementtegels

Cementtegels hebben een natuurlijke matte uitstraling en worden toegepast in badkamers, keukens, hallen, woonkamers. De cementtegels die wij leveren zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn slijtvast. Het assortiment is hoofdzakelijk verkrijgbaar in 14×14

en 20×20 cm met bijbehorende hoeken, lijnen en printen in diverse kleuren en patronen. Andere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. De huidige collectie wordt

steeds verder uitgebreid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u ook uw eigen tegel ontwerpen!

Wij leveren ook Portugese cementtegels van Pip Studio, een Nederlands merk dat is opgericht in 2006. Heeft u interesse in cementtegels? Dan is een bezoek aan onze showroom meer dan waard. We informeren en adviseren u op maat. Indien gewenst dan kunnen we de cementtegels ook voor u plaatsen.

 

Portugese cementtegels met patronen

Het kenmerkende van de Portugese cementtegels is dat er een patroon mee gelegd kan worden. Op die manier zijn er allerlei combinaties mogelijk. Er kan bijvoorbeeld één groot geheel worden gelegd, maar er kan ook een terras gemaakt worden van de cementtegels. Gaat u Portugese cementtegels kopen, dan adviseren we u hier graag over.

Bij Huizer Authentieke Tegels weten we precies wat er nodig is om het perfecte patroon te creëren met cementtegels. Of dit nu in de keuken komt te liggen, in de badkamer, op het terras of in de hal: wij helpen u graag. Dankzij de grote verscheidenheid aan Portugese cementtegels is er altijd een patroon naar wens te leggen. Welke cementtegels wilt u kopen?

 

Portugese cementtegels kopen

Neem contact op met Huizer Authentieke Tegels als u ook graag Portugese cementtegels wil bestellen. Wij helpen u dan met het kiezen van de juiste tegels en kunnen deze tegels tevens voor u zetten. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0187 – 601 844. We vertellen u dan graag meer over Portugese cementtegels kopen.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen