Zoek
Maak kennis

Over ons

Maak kennis

Huizer Authentieke Tegels

In het bedrijf Huizer Authentieke Tegels werken Adriaan en Esther Huizer. Samen zorgen we voor het complete proces van adviseren tot realiseren. Het begon allemaal met de verbouw van onze eigen woning. We kwamen in aanraking met interieur styling en met heel veel tegelwerk. We starten met de verkoop van Friese witjes, en van het een kwam het ander. We wilden graag binnen een relatief klein bedrijf, een totaalplaatje aan kunnen bieden. In korte tijd is besloten om te starten met een eigen bedrijf in tegels waarin Adriaan de tegelklussen kan uitvoeren. Hierdoor bieden we een unieke service voor onze klanten. Bezoek onze instagram pagina en portfolio voor de mooiste projecten!

Welke producten leveren wij?

Eind 2014 is er contact gelegd met Friese tegelfabriek de Albarello. Sinds januari 2015 zijn we officieel dealer van de Albarello tegelfabriek en atelier en leveren we de oud- Hollandse witjes. Al snel wilden we ons assortiment uitbreiden met andere tegels in landelijke stijl. Zelliges en cementtegels spraken ons erg aan. We zijn dan ook dealer geworden van de tegelbv. Later zijn we ook de Terrazzo en Terracotta tegels van de tegelbv gaan verkopen.

In 2021 zijn we verhuisd naar een pand waarin we wonen en werken perfect kunnen combineren. Er is een gloednieuwe showroom gemaakt en er is voldoende ruimte voor opslag. De verhuizing was ook het moment om na te denken over de toekomst van Huizer Authentieke tegels. We vonden ons assortiment mooi, maar nog niet compleet. We hebben contact gelegd met RAW Stones en we zijn heel erg blij dat we dealer van hun producten zijn geworden. Om het assortiment compleet te maken is er gekozen voor een heel nieuwe lijn met keramische tegels. De vanhuus collectie zorgt ervoor dat we het totaalpakket aan tegels aan kunnen bieden. Voor elke ruimte en elke smaak hebben we tegels. Kortom voor tegels moet je bij Huizer Authentieke Tegels zijn!

Bezoek de site van RAW Stones voor meer inspiratie van de Abbey’s, Terpstra’s, Waaltjes en de Triple & Trapist. Wij leveren de witjes van Dijkstra kleiwaren fabriek, voorheen de Albarello. Op hun site zijn nog meer tableau’s en tegelbeschilderingen te zien.

 

Wat is onze kracht?

Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. We werken vooral op afspraak, maar zijn heel flexibel. Zo is het ook mogelijk om in de avond of het weekend onze showroom te bezoeken. We vinden persoonlijke aandacht en advies belangrijk en nemen dan ook echt de tijd voor onze klanten. Een groot aantal tegels die we verkopen hebben een heel korte levertijd. Het is mogelijk om de tegels door ons te laten plaatsen, maar geen must. Desgewenst leveren we legvoorschriften mee.

Van harte welkom bij Huizer Authentieke Tegels!

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen