Over Huizerwitjes

Wie zijn wij?

In het bedrijf Huizerwitjes werken Adriaan en Esther Huizer. Samen zorgen we voor het complete proces van adviseren tot realiseren. Het begon allemaal met de verbouw van onze eigen woning. We raakten in eerste instantie enthousiast over de Friese witjes. Daarnaast bleek dat we heel erg houden van een landelijke en authentieke stijl. We wilden graag binnen een relatief klein bedrijf, een totaalplaatje aan kunnen bieden. In korte tijd is besloten om te starten met een eigen bedrijf in tegels waarin Adriaan de tegelklussen kan uitvoeren. Hierdoor bieden we een unieke service voor onze klanten. Bezoek onze instagram pagina voor de mooiste projecten!

Welke producten leveren wij?

Eind 2014 is er contact gelegd met Friese tegelfabriek de Albarello. Sinds januari 2015 zijn we officieel dealer van de Albarello tegelfabriek en atelier.  Al snel wilden we ons assortiment uitbreiden met andere tegels in landelijke stijl. Zelliges en cementtegels spraken ons erg aan. We zijn dan ook dealer geworden van de tegelbv. Later zijn we ook de Terrazzo en Terracotta tegels van de tegelbv gaan verkopen.

In 2021 zijn we verhuisd naar een pand waarin we wonen en werken perfect kunnen combineren. We zijn een gloednieuwe showroom aan het maken en er is voldoende ruimte voor opslag. Op dit moment is ons assortiment in een tijdelijke showroom te bekijken. De verhuizing was ook het moment om na te denken over de toekomst van Huizer Authentieke tegels. We vonden ons assortiment mooi, maar nog niet compleet. We hebben contact gelegd met RAW Stones en we zijn heel erg blij dat we dealer van hun producten zijn geworden. RAW Stones is een heel fijn en mooi product die ons assortiment compleet maakt.

Alle soorten Cementtegels, Zelliges, Terrazzo, Terracotta en keramische tegels kunt u ook bekijken op de site van onze leverancier de tegelbv. Bezoek de site van RAW Stones voor meer inspiratie van de Abbey’s, Terpstra’s, Waaltjes en de Triple & Trapist. Wij leveren de witjes van de Albarello, op hun site zijn nog meer tableau’s en tegelbeschilderingen te zien.

Wat is onze kracht?

Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. We werken op afspraak, maar zijn heel flexibel. Zo is het ook mogelijk om in de avond of het weekend onze showroom te bezoeken. We vinden persoonlijke aandacht en advies belangrijk en nemen dan ook echt de tijd voor onze klanten. Een groot aantal tegels die we verkopen hebben een heel korte levertijd. Het is mogelijk om de tegels door ons te laten plaatsen, maar geen must. Desgewenst leveren we legvoorschriften mee.

Van harte welkom bij Huizer Authentieke Tegels!

Adriaan & Esther Huizer