Over Huizerwitjes

Wie zijn wij?

In het bedrijf Huizerwitjes werken Adriaan en Esther Huizer. Samen zorgen we voor het complete proces van adviseren tot realiseren. Het begon allemaal met de verbouw van onze eigen woning. We raakten in eerste instantie enthousiast over de Friese witjes. Daarnaast bleek dat we heel erg houden van een landelijke en authentieke stijl. We wilden graag binnen een relatief klein bedrijf, een totaalplaatje aan kunnen bieden. In korte tijd is besloten om te starten met een eigen bedrijf in tegels waarin Adriaan de tegelklussen kan uitvoeren. Hierdoor bieden we een unieke service voor onze klanten.

Welke producten leveren wij?

Eind 2014 is er contact gelegd met Friese tegelfabriek de Albarello. Sinds januari 2015 zijn we officieel dealer van de Albarello tegelfabriek en atelier. Voor meer informatie over het product kunt u naar www.albarello.nl. We hebben een showroom aan huis. Klanten kunnen aan de hand van voorbeeldplaten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van tegels, tableaus en afwerkrandjes. Voor informatie en advies kunt u contact opnemen met 06-22645533 of stuur ons een e-mail.

Al snel wilden we ons assortiment uitbreiden met andere tegels in landelijke stijl. Zelliges en cementtegels spraken ons erg aan. We zijn dan ook dealer geworden van de tegelbv. Zellige betekent in het Arabisch ‘gebakken tegel’. Op dit moment zijn er al meer dan 80 kleuren beschikbaar, en er worden steeds meer kleuren ontwikkeld. De bekendste karakteristieken van de Zelliges zijn de prachtige kleurnuances en het hand gekapte karakter. Zelliges zijn standaard 10×10 cm en op aanvraag ook leverbaar in speciale vormen en  bijvoorbeeld 5×5 cm en 5×10 cm en ook in een extra duurzame vloerkwaliteit!

Cementtegels hebben een natuurlijke matte uitstraling en worden toegepast in badkamers, keukens, hallen, woonkamers. De cementtegels die wij leveren zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn slijtvast. Het assortiment is hoofdzakelijk verkrijgbaar in 14×14 en 20×20 cm met bijbehorende hoeken, lijnen en printen in diverse kleuren en patronen. Andere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. De huidige collectie wordt steeds verder uitgebreid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u ook uw eigen tegel ontwerpen!

Sinds kort hebben we een unieke collectie keramische tegels in ons assortiment opgenomen. Deze tegels hebben een heel eigen uitstraling en prachtige kleuren. Ook is er een hele goede prijs-kwaliteitverhouding!

Daarnaast kunnen we ook een mooie serie terracotta tegels bieden. Onze terracotta tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en talloze patronen. Een kleine impressie hiervan is in de webshop te zien. Neem zeker contact met ons op als u hierin bent geïnteresseerd. We maken dan een plan op maat!

Alle soorten cementtegels, zelliges, terracotta en keramische tegels kunt u ook bekijken op de site van onze leverancier de tegelbv.

Wat is onze kracht?

Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. We werken op afspraak, maar zijn heel flexibel. Zo is het ook mogelijk om in de avond of het weekend onze showroom te bezoeken. We vinden persoonlijke aandacht en advies belangrijk en nemen dan ook echt te tijd voor onze klanten. De meest tegels die we verkopen hebben een heel korte levertijd. Vaak kunnen we binnen een week tegels leveren. Het is mogelijk om de tegels door ons te laten plaatsen, maar geen must. Desgewenst leveren we legvoorschriften mee.

Wij heten u van harte welkom!

Adriaan & Esther Huizer