Zoek

Oosterse tegels

Oosterse tegels

Wilt u een bepaalde ruimte in uw woning voorzien van een authentiek karakter met een Arabisch tintje? Bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of hal? Kies dan voor Oosterse tegels. Bij Huizerwitjes kunt u kiezen voor diverse tegels met een Arabische uitstraling. Zowel in huizen als in kantoren worden deze opvallende patronen en blauwe, bruine en oranje tinten steeds populairder. Een ware trend.

Huizer-witjes-26-scaled

Oosterse tegels uit Marokko

In het assortiment van Huizerwitjes zijn onder andere cementtegels en Friese witjes te vinden. Maar ook Marokkaanse zelliges zijn onderdeel van ons aanbod. Deze Arabische, Oosterse tegels stammen af uit Marokko. Ze staan bekend om het feit dat ze worden vervaardigd uit klei, om vervolgens op ambachtelijke wijze geglazuurd te worden. Het grote aantal aan felle kleuren maakt deze tegelkunst een geliefde optie in diverse ruimtes. Niet alleen uw keuken of badkamer voorziet u daarmee van een geheel nieuwe sfeer, ook uw hal of woonkamer kunt u opknappen met Oosterse tegels. U bent verzekerd van een vrolijk, kleurrijk resultaat.

 

Handwerk Oosterse tegels

Traditioneel handwerk staat voorop bij deze Oosterse tegels. Daardoor is iedere tegel uniek. De kleurstelling van iedere tegel is zeer genuanceerd en de oppervlakte is niet egaal, zoals bij een fabriekstegel. Deze ambachtelijke uitstraling hebben de Oosterse tegels te danken aan het handwerk. Het standaardformaat van de tegel is 10 bij 10 centimeter, maar bij ons kunt u ook kiezen uit andere formaten. De Marokkaanse zelliges zijn namelijk ook verkrijgbaar in de afmetingen 5×5 en 5×10 centimeter. Voor sommige oppervlakten en ruimtes werkt een ander formaat nu eenmaal beter. Het resultaat is altijd sierlijk, ambachtelijk en authentiek.

 

Contact met Huizerwitjes

Heeft u al een leuk idee voor uw inrichting waarbij Oosterse tegels dé ideale aanvulling zijn? Neem dan gerust contact op met Huizerwitjes. Op het gebied van Marokkaanse zelliges kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook kunnen wij u adviseren over de juiste tegel voor het beste resultaat. Meer weten? Laat uw vraag dan achter via het contactformulier. Daar kunt u overigens ook een catalogus of een voorbeeldpakkertje bestellen, zodat u voorafgaand aan uw eventuele aankoop 100% op de hoogte bent van het uiteindelijke resultaat.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen