Onze Friese Witjes

Er zijn verschillende varianten van de Friese witjes te verkrijgen via Huizerwitjes. Zo kunt u kiezen voor een tegeltje met of zonder craquelé en met of zonder snijgaatjes. Daarnaast zijn er afdek- en hoekafdektegeltjes verkrijgbaar. Verschillende profielrandjes bieden wij u al vanaf 4,90 euro per stuk aan. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Prijzen van onze Friese witjesHuizerwitjes Friese witjes tegels in de keuken

Wilt u weten welke prijs u bij Huizerwitjes betaalt voor uw Friese witjes? De prijs voor een tegel zonder snijgaatjes is vanaf 1.95 euro per stuk. Voor een tegel met snijgaatjes betaalt u een meerprijs van 0.18 euro per stuk. De prijzen van afdek en hoek- afdektegeltjes zijn op aanvraag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzending, tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Via het contactformulier kunt u ook onze catalogus aanvragen om inspiratie op te doen en de mogelijkheden (inclusief prijzen) te ontdekken. Wij adviseren u graag!

De kleuren van onze Friese witjes

Friese witjes zijn verkrijgbaar in 19 verschillende grijs, wit en ivoor/crème tinten die veelal gemixt worden. Daarnaast zijn de witjes ook verkrijgbaar in zwart, goud en lood. Vindt u het lastig om de juiste kleur te kiezen of wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze lijst met keukentrends voor hedendaagse interieurs met tegels als Friese witjes!

Tegeltableaus met Friese witjes

Vindt u een tegelpatroon ook zo fascinerend? Met onze Friese witjes zijn diverse tegeltableaus te leggen. U kunt een authentiek kunstwerk in uw keuken tentoonstellen door een aantal reguliere Friese witjes te vervangen door een tegeltableau. In ons assortiment vindt u verschillende thema’s, zoals boerderijdieren, bloemen, boten en molens. Veelal gaat het om oud-Hollandse taferelen, waardoor een tegeltableau perfect thuishoort in boerenkeukens en landelijke keukens.

Het zetten en voegen van een tegeltableau is echter een uitdagende klus. Gelukkig weten de tegelzetters van Huizerwitjes daar wel raad mee! Ook voor het plaatsen van onze Friese witjes staan wij dus voor u klaar. Heeft u hier interesse in, dan kunnen wij u zelfs een totaalaanbieding doen!

Friese witjes van Huizerwitjes bestellen?

Vraag vrijblijvend onze impressie catalogus aan via het contactformulier! U krijgt dan een idee van ons assortiment en de daarbij behorende prijzen.

Hieronder vindt u een selectie van de tegels die wij aanbieden. Scroll naar beneden en er verschijnen steeds meer tegels.