Marokkaanse zelliges

Bij Huizerwitjes zijn we dol op Marokkaanse zelliges. Deze bijzondere, handgemaakte tegels geven een frisse, vrolijke uitstraling aan ieder interieur. De Marokkaanse zelliges zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. En omdat deze unieke tegeltjes handgemaakt zijn, is geen enkel exemplaar identiek. Ze worden handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt en dat is hoe deze ambachtelijke tegels tot stand komen.

Marokkaanse zelliges met karakter

Doordat de tegels met de hand gemaakt zijn, is elke tegel net even anders dan de andere tegel. Dit geeft karakter aan het interieur. Wij hebben Marokkaanse zelliges in allerlei kleuren, waaronder jaune citron, vieux rose, turqouise, peché en  vert foncé. De standaard afmetingen van deze tegeltjes zijn 10 x 10. Maar neem gerust contact op als u Marokaanse zelliges van 10 x 5 of 5 x 5 wilt.

Marokkaanse zelliges plaatsen

Het plaatsen van tegels in het algemeen is een lastig, uitdagend karwei dat precisie vereist. Dat geldt des te meer voor de karakteristieke Marokkaanse zelliges. Het plaatsen kunt u daarom het beste overlaten aan Huizerwitjes. Wij hebben al tientallen projecten met zelliges uitgevoerd en kunnen ook uw Marokkaanse zelliges perfect plaatsen.

Wij weten hoe we de wand moeten voorstrijken, hoe we de tegeltjes moeten mixen, hoe de lijm aangebracht moet worden, hoe de zelliges tegen de wand gedrukt moeten worden en hoe het voegen gedaan moet worden. Wilt u zeker zijn van het beste eindresultaat, laat het plaatsen en voegen van de Marokaanse zelliges dan aan Huizerwitjes over.

Meer informatie over Marokkaanse zelliges

Heeft u nog tientallen vragen? Wilt u onze catalogus zien? Bent u benieuwd naar de kosten van Marokkaanse zelliges? Of is er iets anders dat u wilt weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of om een afspraak in onze showroom te maken. Telefonisch zijn we te bereiken op 0187 – 601 844.