Zoeken

Makkumer witjes

Makkumer witjes

Bent u op zoek naar een unieke, authentieke look voor een ruimte in uw huis? Dan bieden Makkumer witjes gegarandeerd de gewenste uitstraling. Maar wat betekent ‘Makkumer’ eigenlijk? Wellicht heeft u nog nooit van Makkumer witjes gehoord, maar kwam u de term plots tegen in uw zoektocht naar de juiste tegels. Makkumer tegels zijn de friese witjes die in Makkum geproduceerd werden. Makkumer witjes is dus als het ware een synoniem voor friese witjes. Deze tegels worden op vrij traditionele wijze uit klei vervaardigd, wat een authentieke uitstraling met zich meebrengt.

Makkumer-witjes-1-300x210

Wat zijn Makkumer witjes?

Friese witjes, oftewel Makkumer witjes, zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een tegeltje met of zonder craquelé en met of zonder snijgaatjes. Ook kunt u in ons assortiment witjes talloze afdek- en hoekafdektegeltjes vinden. Dankzij deze verschillende varianten is er altijd wel een exemplaar dat goed past in de ruimte die u graag wilt tegelen. Hoewel de tegels ‘witjes’ worden genoemd, zijn ze in diverse kleuren verkrijgbaar. Bij Huizerwitjes kunt u al kiezen uit 19 verschillende grijs, wit en ivoor/crème tinten die veelal gemixt worden. Maar ook zwart, goud en lood kan niet ontbreken in onze uitgebreide collectie.

 

Makkumer witjes laten zetten

Natuurlijk wilt u graag het beste resultaat zien wanneer uw witjes zijn geplaatst. Wij raden u daarom aan om onze vakkundige tegelzetters hierbij om hulp te vragen. Zij gaan zeer nauwkeurig te werk, waardoor u al uw zorgen uit handen kunt geven. Het zetten van Makkumer witjes is nu eenmaal een vak apart. Qua formaat en uiterlijk verschillende witjes namelijk van elkaar, waardoor het plaatsen extra lastig is. Vooral wanneer het gaat om exclusieve tegeltableaus, die uiteraard ook in ons assortiment te vinden zijn.

 

Neem contact op met Huizer Authentieke Tegels

Wilt u uw badkamer, keuken, hal of woonkamer opvrolijken met Makkumer witjes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over het soort tegels dat u het best kunt kiezen, maar we komen ze ook graag voor u plaatsen. In het laatste geval kunt u profiteren van een totaalaanbieding. Neem dus gerust contact met ons op, dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden en de tarieven.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen