Zoeken

Keukenwand ideeën voor een boeren keuken

Keukenwand ideeën

Heeft u een hele landelijke woning? Dan passen onze vele verschillende Friese witjes uiteraard helemaal in uw boeren keuken. Witjes zijn als tegels tijdloos, kwalitatief sterk, makkelijk te onderhouden en ze ogen daarnaast ook heel rustig. Als u het echter wat bonter en vrolijker wilt maken in uw boeren keuken dan bieden we hieronder ook nog drie exclusieve ideeën om de keukenwand van uw boeren keuken mee vorm te geven.

Huizer-witjes-26-scaled

Keukenwand idee 1: Boerderijdieren

Met een boerderij of landelijke woning is het leuk om deze stijl compleet door te voeren in uw woning. Ook de keuken en dan met name de tegels op de achterwand kunnen meehelpen om die sfeer te creëren. Een leuke invulling verkrijgt u door te kiezen voor boerderijdieren, zo haalt u het buitenleven naar binnen. Wilt u bijvoorbeeld een echte oer-Hollandse boeren keuken? Kies dan voor koeien. Of kies voor de dieren die uw favoriet zijn! Wellicht ziet u wel tegels in ons assortiment van dieren die rondlopen op uw erf.

Om goed in verhouding te blijven, kunnen de tegels met de dieren afgewisseld worden met egale tegels. Kijk naar de afmeting van uw eigen muur om te bepalen hoeveel tegels u kunt plaatsen met een boerderijdieren erop als voorstelling. Zoek een balans, want less is more.

 

Keukenwand idee 2: Het dagelijkse boerenleven

Tegels op de achterwand die refereren aan het dagelijkse boerenleven en de gebruiksvoorwerpen die daarbij horen, geven ook die knusse oer-Hollandse sfeer aan uw keuken. Neem bijvoorbeeld de tegel met de melkkan, die een effectieve link legt met de productie van melk en het belang van zuivel voor Nederland. Uiteraard is het ook leuk om dit type tegels te combineren met enkele tegels met daarop voorstellingen van boerderijdieren. In het geval van de melkkan zou u deze kunnen matchen met de tegel waar melkkoeien op staan.

 

Tegels voor uw boeren keuken bestellen?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze voorbeelden en wilt u de tegels bestellen? Dan kunt u altijd bij Huizerwitjes terecht. We kunnen al bovenstaande tegels leveren en hebben nog meer cementtegels of zelliges in ons assortiment waaruit u zou kunnen kiezen. Neem contact met ons op om samen voor uw nieuwe boeren keuken de mogelijkheden te bespreken!

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen