Zoek

Keramische tegels

Collectie keramische tegels

In ons assortiment is een collectie van keramische tegels toegevoegd. De verschillende tegels zijn perfect te combineren met de RAW Stones, Portugese cementtegels, Terrazzo en Terracotta. De tegels zijn mooi qua uiterlijk en kleur, en kunnen uw interieur een unieke uitstraling geven.

We hebben onder andere gekozen voor de tegels van ‘vanhuus’. Al deze tegels zijn ook te bekijken in onze showroom. Bezoek de site van vanhuus voor inspiratie. Er is een mooie roomviewer die echt het proberen waard is! Met de roomviewer krijg je een voorproefje van de tegels in jou ruimte. Bovendien is het mogelijk om samples te bestellen.

De vloer- en wandtegels hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Laat je inspireren en informeren in onze showroom!

hygge-bosco-sfeer-1-2

We hebben diverse soorten keramische tegels met allen hun geheel eigen look. Zo hebben we de bekende metro tegels in heel veel kleuren. Ook hebben we mooie houtlook, betonlook, natuursteen- en marmerlook in onze showroom staan. Naast ons authentieke assortiment is er dus een ruime keuze aan verschillende tegels voor de verschillende ruimtes in huis. Samen vormen ze een compleet assortiment waarmee de gehele woning te stylen is!

 

 

Bij Huizer Authentieke Tegels is het mogelijk om het totaal plaatje te verzorgen. In de showroom kunnen we alle informatie en adviezen over de verschillende tegels geven. Wij kunnen daarnaast indien gewenst, ook het tegelwerk realiseren.

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

 

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen