Zoeken

Groene zelliges

Zelliges

Wie gewaagde en originele interieurkeuzes durft te maken, kiest voor groene zelliges. Deze handgemaakte tegels uit Marokko staan bekend om hun prachtige kleuren, zoals verschillende tinten groen. De tegels zijn gemaakt van klei en zijn geglazuurd met deze opvallende kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden van groene zelliges voor uw woning?

Huizer-witjes-26-scaled

Sfeervolle, groene zelliges

Op het gebied van interieur is groen momenteel een populaire, rustgevende kleur. Toch zijn woningen met met groene zelliges nog vrij uniek. Deze gebakken Arabische tegels geven uw interieur karakter. Bijvoorbeeld in de keuken, de hal of de badkamer.

Bij Huizer Authentieke Tegels kunt u verschillende formaten zelliges bestellen. Het standaard formaat van 10×10 centimeter is uiteraard te vinden in de webshop, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld 5×5 cm, 5×10 cm, of een andere vorm. Vraag geheel vrijblijvend de informatie bij ons op.

 

Groene zelliges zijn uniek

De keuze voor groene zelliges is niet alleen uniek door de kleur, maar ook door het soort tegel. Deze zijn namelijk handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt. En daarbij ook nog eens zeer duurzaam. Je kunt goed zien dat iedere tegel met de hand is gemaakt, want iedere tegel is net een beetje anders dan de andere. Dit maakt uw tegelwand of -vloer extra interessant. De groene zelliges zijn overigens ook in diverse kleuren groen verkrijgbaar, bezoek onze showroom om de juiste keuze te kunnen maken.

 

Zelliges in diverse kleuren

De mogelijkheden qua formaat en kleur zijn eindeloos bij dit ambachtelijke tegelwerk. Naast zelliges in de kleur groen zijn er namelijk nog veel meer felle kleuren verkrijgbaar. Zoals turquoise, geel of rood. Voor een speels effect kunt u deze kleuren natuurlijk ook combineren. Wij van Huizer Authentieke Tegels kunnen u advies geven over het mixen van verschillende kleuren. U kunt uiteraard contact met ons opnemen om alle informatie over kleuren en prijzen te verkrijgen.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen