Zoek

Friese witjes voegen

Friese witjes

Wilt u uw Friese witjes gaan voegen? Dan kunt u daar vast wel wat hulp bij gebruiken. Het zetten van Friese witjes is namelijk een vak apart. De experts van Huizerwitjes voorzien u graag van tips en helpen u eventueel zelfs bij het voegen van de Friese witjes. Zo weet u zeker dat u trots zal zijn op het resultaat.

Huizer-witjes-26-scaled

Friese witjes voegen: hoe het moet

Wanneer u de Friese witjes al heeft geplaatst, heeft u uiteraard al rekening gehouden met de voegen. Het is namelijk belangrijk om deze tegels vrij dichtbij elkaar te plaatsen, ongeveer 0,5 tot 2 mm voeg. Dit geeft het beste resultaat, vooral wanneer u een tableau plaatst. Bij Friese witjes voegen is het van belang om geen spierwitte voeg te kiezen. Voor een wat oude uitstraling kunt u het best ivoor, jasmijn of cementgrijs als kleur gebruiken. Let wel op, craquelé (kleine scheurtjes) wordt dan ook iets beter zichtbaar.

 

Voegen op de juiste manier

Bij Friese witjes voegen is het belangrijk om voegmiddel van goede kwaliteit te gebruiken. Voor advies op dat gebied kunt u uiteraard bij ons terecht. Het voegsel kunt u aanbrengen met een rubberen voegspatel of een kunststof voegbord. Vervolgens is het van belang dit goed in te wassen. Pas wanneer het voegsel bijna droog is, mag u de wand nawassen. Om ervoor te zorgen dat de onregelmatige tegelranden wat meer in het oog springen, kunt u de voeg wat dieper uitwassen.

 

Hoe tegelzetters Friese witjes voegen

De tegelzetters van Huizerwitjes kunnen u verder helpen met het plaatsen en voegen van de Friese witjes. Daardoor kunnen wij u een totaalaanbieding doen voor Friese witjes, inclusief zetten en voegen. Een betrouwbare partij die deze klus nauwkeurig en precies uitvoert, is wel zo fijn. Want zoals u inmiddels weet, is Friese witjes voegen een vak apart.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen