Friese witjes tableau

Al vele eeuwen worden Friese witjes op ambachtelijke wijze gebakken. Deze tegeltjes zijn van oorsprong 13 x 13 centimeter en wit van kleur. Maar door de jaren heen zijn ook andere formaten gemaakt en zijn er vele andere kleuren beschikbaar gekomen. Nog altijd dragen de tegels de naam Friese witjes én zijn ze erg in trek. Er zijn zelfs Friese witjes tableaus met mooie beschilderingen, zoals ambachten, kippen op stok en vergezichten.

Welke Friese witjes tableaus zijn er?

Als het aankomt op tableaus van Friese witjes dan zijn er tal van mogelijkheden. U kiest een bepaald tableau uit en daaromheen worden reguliere witjes gezet. Zo ontstaat een prachtig Friese witjes tableau dat perfect past in uw interieur, bijvoorbeeld in de keuken. We hebben zelfs een top 10 gemaakt van onze favoriete Friese witjes tableaus. Hoewel dit slechts tien voorbeelden zijn, zijn er in de praktijk wel honderden verschillende tableaus verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een speciale afbeelding, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Voor welk Friese witjes tableau kiest u?

We zijn erg benieuwd naar het tableau waar u voor kiest. Wij kunnen u niet alleen de tegels leveren, maar ze ook direct voor u zetten en voegen. U bent van harte welkom in onze showroom om Friese witjes tableaus te bekijken. Maar we sturen u ook met net zoveel plezier onze digitale catalogus toe. Vul het contactformulier in of bel naar 0187 – 60 18 44 voor meer informatie over Friese witjes tableaus.