Zoek

Friese witjes 10 x 10: € 2,25 p/stuk

Friese witjes 10 x 10

Wilt u uw woning voorzien van een nieuwe look? Huizerwitjes biedt Friese witjes (oude tegels) aan met een formaat van 10 bij 10 centimeter. Deze tegeltjes hebben verschillende kleurnuances en zijn uitgerust met een glazuurlaagje naar keuze. Friese witjes 10 x 10 passen uitstekend in een hedendaagse leefkeuken, dankzij de nostalgische, authentieke én elegante uitstraling.

10-wit

De eigenschappen van Friese witjes

De witte tegels (ook wel Friesche witjes genoemd) zijn basic, waardoor ze perfect zijn voor iedere ruimte van uw huis. Bij Huizerwitjes kosten Friese witjes slechts 2,25 euro per stuk. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor onze totaalaanbieding waarbij een expert van Huizerwitjes de tegels voor u plaatst en voegt. Dit is zeker aan te raden, want het plaatsen van Friese witjes is (door de afwijkende formaten) lastiger dan u wellicht denkt. Wanneer u de tegels nog nooit eerder heeft geplaatst, kan dit een zeer ingewikkelde klus zijn.

 

Het formaat Friese witjes 10 x 10

Het is ook mogelijk om de 10×10-witjes te bestellen met snijgaatjes. Informeer gerust naar de prijs van onze Friese witjes 10 x 10. Dit formaat is iets kleiner dan de grootte van de traditionele witjes, die een formaat van 13 bij 13 centimeter hebben. Ook dit formaat witjes kunt u bij ons bestellen. Soms is het handig om voor 10 bij 10 te gaan, bijvoorbeeld wanneer u met 13×13-tegels net niet mooi uitkomt. In dat geval zijn deze Friese witjes een uitstekende keuze! Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze qua formaat.

 

Meer weten over witjes?

Bij het betegelen van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet helpen wij u van A tot Z. Bij de keuze voor het juiste formaat en het soort tegel geven wij graag advies. Vervolgens kunt u uw aankoop met alle gemak bij ons regelen. Tot slot zullen wij de Friese witjes bij u komen plaatsen en voegen, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over het schitterende resultaat. Met deze glanzende, authentieke tegels tovert u iedere ruimte in uw huis om tot een zeer bijzondere plek.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen