Zoek

De 10 mooiste tegeltableaus

Wilt u een tegeltableau?

Bekijk de tien mooiste tegeltableaus op de website van Huizerwitjes!

Deze tegeltableaus zijn allemaal bij ons te bestellen. De prijs van ieder tableau varieert van enkele tientallen euro’s tot duizend euro per tableau. Rondom het tableau kunt u witjes gebruiken, die vanaf 1.95 euro verkrijgbaar zijn.

Wist u dat Huizerwitjes honderden verschillende tableaus levert? Van boerderijdieren tot bloemen en van molens tot boten. Bezoek de online catalogus van onze leverancier als u alle tegeltableaus wil zien. Onze actuele prijzen zijn op aanvraag.

Huizer-witjes-26-scaled

Wilt u een tegeltableau? Bekijk de tien mooiste tegeltableaus op de website van Huizerwitjes!

Deze tegeltableaus zijn allemaal bij ons te bestellen. De prijs van ieder tableau varieert van enkele tientallen euro’s tot duizend euro per tableau. Rondom het tableau kunt u witjes gebruiken, die vanaf 1.95 euro verkrijgbaar zijn.

Wist u dat Huizerwitjes honderden verschillende tableaus levert? Van boerderijdieren tot bloemen en van molens tot boten. Bezoek de online catalogus van onze leverancier als u alle tegeltableaus wil zien. Onze actuele prijzen zijn op aanvraag.

10. Roodborstje

Een fraai tableau van roodborstjes op een waslijn met sokken. Prachtig als tableau in een landelijke keuken.

9. Boeket

Een bont boeket met allerlei bloemen. Stijl ca. 1700. Een fraai tegeltableau voor in een klassiek huis.

8. Koeien in delftsblauw

Een landschap met koeien, ca. 1800. Even ontstressen na een lange werkdag? Werp dan een blik op dit Oud-Hollandse tafereel. Eén van de mooiere tegeltableaus als u het ons vraagt!

7. Schip

Een kofschip uit 1750. Delfts blauw met het formaat 39 bij 39 centimeter. Bij Huizerwitjes kunt u kiezen uit verschillende scheepstaferelen.

6. Appels plukken

Een prachtig tableau, waarbij kinderen de appels vangen die hun vader plukt. Een kindje ligt op de grond. Daarnaast is dit tableau een mooi spelletje: hoeveel appels zijn er in totaal te zien?

5. Krab

Een kleurrijk tableau van tegels. De hoofdrol gaat naar de krab! Mooi in combinatie met juttersitems of schelpen, azuurblauw interieur of als u een huis heeft aan de kust.

4. Kip en haan

Een traditioneel tableau van een kip en een haan. Schitterend! We zien regelmatig dat dit als één van de favoriete tegeltableaus uit de bus komt!

3. Geiten

Drie geiten kijken over de rand. Wat zien zij? Dat is de vraag die ons bezighoudt over dit Friese witjes tableau. Het middelste geitje is in ieder geval niet geïnteresseerd.

2. Margrieten

Een fraai tableau van margrietjes. Deze groeien uit het aanrechtblad van uw keuken!

1. Mezen

Op de eerste plek van onze top 10 tegeltableaus: mezen die vechten om pinda’s. Een fantastisch, kleurrijk en minimalistisch tableau dat prachtig staat in uw keuken. Natuurlijk kunt u een tegeltableau ook in andere ruimtes van uw woning laten plaatsen door onze professionele tegelzetters.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen