Cementtegels in de keuken

Cementtegels in de keuken zijn hip, hot en happening. De Portugese en Marokkaanse tegels zijn terug van weggeweest. Deze cementtegels zijn de ideale oplossing om een oude keuken een nieuwe look te geven of om in een moderne keuken een huiselijke sfeer te creëren.

Portugese wand- en vloertegels

Wanneer u besluit te kiezen voor Portugese of Marokkaanse cementtegels in de keuken, dient u met diverse zaken rekening te houden. Kiest u bijvoorbeeld voor wandtegels of vloertegels? Cementtegels in de keuken kunnen op beide manieren geplaatst worden. Eventueel kunt u ervoor kiezen de vloertegels terug te laten komen op de keukenwand. Zo combineert u het beste van beide.

Patronen en kleuren van cementtegels

Cementtegels komen in ontelbaar veel soorten, maten, patronen en kleuren. Er zijn dus ook veel cementtegels voor in de keuken die u kunt kopen. Waar Portugese cementtegels vooral bekend staan om hun kleurrijke creaties, kunt u in de keuken ook kiezen voor tegels met een zwart-wit motief of landelijke grijs- en blauwtinten. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een patroon met rand of zonder rand. Zo kunt u bijvoorbeeld de gehele vloer met dezelfde tegel leggen of kiezen voor een variatie van patronen, tegels en ornamenten.

Kras- en stootbestendige cementtegels in de keuken

Het plaatsen van cementtegels in de keuken hoeft geen enkel probleem te zijn. In veel huishoudens wordt een keuken intensiever gebruikt dan andere ruimtes van het huis. Geschikte tegels, die met de juiste behandeling zijn vervaardigd, zijn bestand tegen veelvuldiger en (enigszins) hardhandig gebruik. Zo kunt u met een met een gerust hart in de keuken te werk gaan zoals u voorheen ook altijd deed. Wilt u ook cementtegels in de keuken kopen, dan kan dat zeker!

Plaatsen van cementtegels in de keuken

Deze authentieke tegels dienen met hetzelfde vakmanschap gezet te worden als waarmee ze zijn vervaardigd. Dit zetten en voegen is iets waar Huizerwitjes in uitblinkt. Naast het zetten van cementtegels in de keuken, zijn wij ook specialist in het plaatsen van antiek tegelwerk zoals Friese witjes en tableaus in de vorm van landschappen, ornamenten of historische figuren.