Zoek

Cementtegels in de badkamer

Variaties van cementtegels

Cementtegels in de badkamer zijn trending! De Portugese en Marokkaanse tegels staan op het wensenlijstje van menig huizenbezitter. Deze authentieke cementtegels geven sfeer aan een moderne badkamer. Maar ze zijn ook ideaal om een bestaande badkamer een nieuwe look te geven.

Wanneer u besluit te kiezen voor Portugese of Marokkaanse cementtegels in de badkamer, zijn er opties genoeg. Kiest u voor voor vloertegels of wandtegels? Of kiest u voor een strook door de gehele ruimte. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de vloer en wand van een inloopdouche te betegelen, en de rest van de badkamer van een basic tegel te voorzien. U heeft legio mogelijkheden wanneer u cementtegels voor de badkamer wilt kopen.

Huizer-witjes-26-scaled

Kleuren en patronen van cementtegels

Cementtegels kunt u kopen in een waaier van kleuren. Iedere kleur geeft de badkamer een eigen uitstraling. Grijs, beige en pasteltinten creëren warmte, waar zwart-wit een klassieke look & feel geeft. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een patroon met rand of zonder rand. U kunt de gehele vloer met dezelfde tegel leggen of kiezen voor een variatie van patronen.

Wilt u een gedurfd design? Kies dan voor een patchwork van verschillende stijlen Portugese of Marokkaanse cementtegels in de badkamer.

 

Impregneren van cementtegels in de badkamer

Het plaatsen van cementtegels in een vochtige ruimte zoals de badkamer hoeft geen enkel probleem te zijn. Echter is een goede impregnering van de cementtegels van groot belang. Laat u hierover goed voorlichten voor u de tegels aanschaft.

Geschikte tegels, die van de juiste behandeling zijn voorzien, zijn bestand tegen water, warmte en vocht. Zo kunt u met een met een gerust hart gebruik maken van uw badkamer. Zorg er wel voor dat u de behandeling van uw tegels regelmatig herhaalt.

 

Cementtegels in de badkamer plaatsen

Deze authentieke Portugese tegels dienen met hetzelfde vakmanschap gezet te worden als waarmee ze zijn vervaardigd. Dit zetten en voegen is iets waar Huizer Witjes als specialist in uitblinkt. Naast het zetten van cementtegels in de badkamer, zijn wij ook expert in het plaatsen van antiek tegelwerk zoals Friese witjes en tableau’s in de vorm van ornamenten, dieren, historische figuren of landschappen.

Wilt u cementtegels voor uw badkamer kopen, dan helpen wij u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen