Zoek

Arabische tegels kopen?

Wat zijn Arabische tegels

Arabische tegels worden ook wel Marokkaanse zelliges genoemd en worden de laatste jaren zowel in huizen als op kantoren steeds populairder. Deze tegelkunst stamt uit Marokko. Kenmerkend aan Arabische tegels is dat ze worden vervaardigd van klei en vervolgens ambachtelijk geglazuurd worden. Omdat het om traditioneel handwerk gaat, is de kleurstelling van de tegel zeer genuanceerd en is de oppervlakte niet egaal, zoals bij een fabriekstegel, maar oogt die zeer ambachtelijk. De Arabische tegel is een kleurrijke optie die uw keuken, badkamer of andere ruimte van een schitterende upgrade voorziet.

Huizer-witjes-26-scaled

Soorten Arabische tegels

Huizerwitjes levert uiteenlopende Arabische tegels in diverse kleuren en maten. Het standaardformaat van deze tegel is 10 bij 10 centimeter, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo leveren wij ook Marokkaanse zelliges in de afmetingen 5×5 en 5×10. Ook de kleuren zijn zeer gevarieerd, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien. Maar voor welke kleur of maat u ook kiest: het resultaat is sierlijk, ambachtelijk en authentiek.

Arabische tegels kopen?

Als u uw woning van een ambachtelijk oosters karakter wilt voorzien, dan zijn Arabische tegels een keuze naar uw hart. Meer weten? Vraag dan via ons contactformulier een catalogus aan of informeer naar het product. De foto’s hieronder geven u al een aardige indicator van hoe de tegels eruitzien, maar u mag ook altijd een voorbeeldpakketje van één of meerdere kleuren bij ons bestellen

Komt u er niet helemaal uit?

Laat u adviseren

Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op. Op zoek naar onze contactgegevens? Klik dan hier.

Winkelwagen